Home > Kennisblog > Hoe mijn eerste weken als ondernemer zijn verlopen?

Hoe mijn eerste weken als ondernemer zijn verlopen?

31 - mei - 2019

Hoe mijn eerste weken als ondernemer zijn verlopen?

Een bonte verzameling van experimenten die soms slaagde en vaker faalde. Van een rotsvast vertrouwen in mijn plannen tot een weifelende twijfelaar.

Het posten van de eerste linkedin bijdragen? Ik vond het doodeng! Obsessief hield ik iedere minuut het aantal ‘interessants’ en commentaren in de gaten.

Met knikkende knieën een pitch gehouden om een opdracht binnen te halen. Het zweet brak mij op de parkeerplaats al uit.

Vaak gedacht dat 1001dagen een succes wordt, vaak getwijfeld of het wel zou lukken.

Maar nooit getwijfeld over waarom ik doe wat ik doe: positieve ervaringen voor kinderen tijdens de eerste 1001 dagen in het leven. Omdat uit onderzoek blijkt dat dit leidt tot psychisch en lichamelijk gezondere Nederlanders.

Het is geweldig om te doen. Ik hou ervan om risico’s te nemen, de spanning op te zoeken, nieuwe dingen te leren, progamma’s verbeteren. De snelheid en het onvoorspelbare. Het geloof in het concept 1001dagen.

De aanvragen komen nu binnen. Het is een fantastisch gevoel te merken dat ik waarde creëer voor anderen. En dat lukt door koers en focus te houden, durven te kiezen, domme fouten te maken en soms te twijfelen.