Home > Kennisblog > Infographic de eerste 1001 dagen

Infographic de eerste 1001 dagen

22 - mei - 2019

De eerste 1001 dagen in het leven van kinderen zijn van levensbelang. De kennis over deze eerste dagen vertalen wij graag in normale mensentaal voor de werkvloer en andere geïnteresseerden. Dit doen wij in al onze training en scholing.

Professionals lezen vaak geen uitgebreide wetenschappelijke onderzoeksartikelen. Dit kan betekenen dat cruciale informatie die nodig is voor de dagelijkse uitvoering van het werk niet altijd landt op de werkvloer.

De professionals van nu leren anders. Het is belangrijk dat de informatie op elk moment beschikbaar is. Er wordt geleerd wanneer het de medewerker het best uitkomt. En het liefst wordt de informatie geconsumeerd in korte, hapklare brokken met een duidelijke focus op 1 onderwerp.

Om deze reden heeft 1001dagen een infographic ontwikkeld over de eerste 1001 dagen. De infographic is mobielvriendelijk. Je hebt de informatie dus altijd bij je, wel zo gemakkelijk.  Je kunt de infographic gebruiken voor gesprekken met ouders, tijdens trainingen of waar dan ook.

Handig voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Eigenlijk voor iedereen die met zeer jonge kinderen tot 2 jaar en ouders werkt. Wij gebruiken deze praktische tools tijdens al onze training en scholing.

Neem voor de (gratis) pdf versie even contact met ons op.