Home > Trainingen > Kinderopvang

Kinderopvang

Voor kinderdagverblijven verzorgen wij de volgende incompany trainingen. Een groot deel van het aanbod kan digitaal verzorgd worden.

> De eerste 1001 dagen

> Emotionele veiligheid en hechting

> Motiverende gespreksvoering met ouders

Heel erg boeiend. Rogier heeft heel duidelijk kunnen maken waarom de eerste jaren in de ontwikkeling van kinderen zo belangrijk zijn, En welke invloed wij hier op kunnen hebben. En dat op een hele interactieve, prettige manier.’
Marie-Sophie, Hestia Kinderopvang (bekijk hier meer ervaringen)

Neem contact op

Organisatiedoelen

Jouw medewerkers wil je incompany laten scholen. Zowel voor de pedagogisch medewerkers als de organisatie wil je de juiste keuze maken. Geen langdradige, duffe bijeenkomsten waar niemand vrolijk van wordt. Je zou er enorm van balen wanneer de pedagogisch medewerkers zich na de scholing teleurgesteld bij jou zouden melden. Natuurlijk wil je ook dat de scholing aansluit bij de organisatie- en teamdoelstellingen van jouw organisatie.

Leuk, dynamisch, interactief

Pedagogisch medewerkers waarderen de trainingen van 1001dagen enorm. Je kunt hier teruglezen wat zij van onze trainingen hebben gevonden. Zij waarderen vooral de dynamiek, de verschillende werkvormen en de positieve interactie met elkaar en de trainers. In het voortraject proberen wij zoveel als mogelijk samen de afstemming te zoeken. Het liefst verzorgen wij scholing in lijn met de organisatiedoelstellingen en het opleidingsbeleid.

Ervaren trainers

Bij 1001dagen weet je zeker dat de trainer niet alleen hoog is opgeleid maar ook zelf met de voeten in de klei heeft gestaan. Wij hebben honderden kinderen, ouders en professionals behandeld, begeleid en gecoacht. Op groepen, in gezinnen en op de werkvloer.  Tijdens individuele gesprekken en groepstrainingen.

Neem contact op

No-nonsense

Wij houden niet van betutteling en langdradigheid. Wel van efficiënt werken en doen wat werkt. Je kunt hier meer lezen over wie wij zijn.