Home > Trainingen > Kinderopvang

Kinderopvang

Voor kinderdagverblijven verzorgen wij de volgende incompany trainingen:

> Werken met baby’s (wet IKK proof)

> De eerste 1001 dagen

> Emotionele veiligheid en hechting

> Motiverende gespreksvoering met ouders

Heel erg boeiend. Rogier heeft heel duidelijk kunnen maken waarom de eerste jaren in de ontwikkeling van kinderen zo belangrijk zijn, En welke invloed wij hier op kunnen hebben. En dat op een hele interactieve, prettige manier.’
Marie-Sophie, Hestia Kinderopvang

Niet alleen maar praktisch!

Pedagogisch medewerkers waarderen de trainingen van 1001dagen enorm. De reviews zijn heel positief. Ze geven aan dat ze juist ook de theoretische achtergrond en verdieping interessant vinden. Om zich zo meer bewust te worden wat ze kunnen betekenen voor kinderen. Het zijn niet (meer) alleen maar doeners. Die vertaalslag mag wat ons betreft gemaakt worden binnen de kinderopvang. Zeker omdat bewustwording en betekenisgeving in het werk steeds belangrijker wordt.

Ervaren trainers

Bij 1001dagen weet je zeker dat de trainer niet alleen hoog is opgeleid maar ook zelf met de voeten in de klei heeft gestaan. Wij hebben honderden kinderen, ouders en professionals behandeld, begeleid en gecoacht. Op groepen, in gezinnen en op de werkvloer.  Tijdens indivuele gesprekken en groepstrainingen.

No-nonsense

De trainingen van 1001dagen zijn kort en krachtig. Wij houden niet van betutteling en langdradigheid. Wel van efficiënt werken en doen wat werkt.