Home > Trainingen > Kinderopvang

Kinderopvang

Voor jouw kinderdagverblijf verzorgt 1001 dagen de volgende trainingen. De trainingen kunnen online, blended of volledig op jouw locatie worden gegeven.

> De eerste 1001 dagen

> Emotionele veiligheid en hechting

> Motiverende gespreksvoering met ouders

Heel erg boeiend. Rogier heeft heel duidelijk kunnen maken waarom de eerste jaren in de ontwikkeling van kinderen zo belangrijk zijn, En welke invloed wij hier op kunnen hebben. En dat op een hele interactieve, prettige manier.’
Marie-Sophie, Hestia Kinderopvang (bekijk hier meer ervaringen)

Neem contact op

Samen zijn we slimmer

Een groep weet altijd meer dan het individu. Hier wordt nadrukkelijk gebruik van gemaakt tijdens de trainingen van 1001 dagen. De trainer staat altijd naast en tussen de pedagogisch medewerkers: toegankelijk, gelijkwaardig en dichtbij.

Leuk, dynamisch, interactief

Pedagogisch medewerkers waarderen de trainingen van 1001 dagen enorm. Je kunt hier teruglezen wat zij van onze trainingen hebben gevonden. Zij waarderen vooral de dynamiek, de verschillende werkvormen en de positieve interactie met elkaar en de trainers. In het voortraject proberen wij zoveel als mogelijk samen de afstemming te zoeken. Het liefst verzorgen wij scholing in lijn met de organisatiedoelstellingen en het opleidingsbeleid.

Ervaren trainers

Bij 1001dagen weet je zeker dat de trainer niet alleen hoog is opgeleid maar ook zelf met de voeten in de klei heeft gestaan. Wij hebben honderden kinderen, ouders en professionals behandeld, begeleid en gecoacht. Op groepen, in gezinnen en op de werkvloer.  Tijdens individuele gesprekken en groepstrainingen.

Neem contact op